KURSTILLFÄLLEN

Kvällskurs i mjölksyrning

 Under kvällen får du lära dig grunderna i att mjölksyra dina egna grönsaker.

Vi börjar kursen med att äta en vegetarisk rätt, samtidigt har vi en teoretisk föreläsning.
resten av kvällen arbetar vi praktiskt med att mjölksyra grönsaker.

I priset ingår:
Grönsaker
En 1.8 liter burk
Vegetarisk mat
Informationshäfte.

 Pris: 850 kr

Fler produkter finns att köpa på plats. Vi tar kort.

Datum:

  • Onsdag 13 november 2019, 17.00 - 21.00
  • Onsdag 27 november 2019, 17.00 - 21.00
  • Onsdag 11 december 2019, 17.00 - 21.00 
  • Onsdag 8 januari 2020, 17.00 - 21.00 
  • Onsdag 22 januari 2020, 17.00 - 21.00
  • Onsdag 5 februari 2020, 17.00 - 21.00
  • Onsdag 19 februari 2020, 17.00 - 21.00
  • Onsdag 4 mars 2020, 17.00 - 21.00
  • Onsdag 18 mars 2020, 17.00 - 21.00

 

För att anmäla ditt intresse: klicka här

För att kursen ska bli av krävs det att minst fyra personer är anmälda, maxantal per kurs är åtta personer. Informationsmail skickas ut när minsta antal personer är anmälda, eller några dagar innan kursstart. Anmälan måste göras senast en vecka innan önskat kurstillfälle. Anmälan är bindande. 




Kurs eller Föreläsning på annan plats.

Finns det intresse av kurser eller föreläsningar på annan plats eller i en annan stad går det att fixa. För att jag ska kunna hålla en kurs på annan plats behövs det att man fixar med en lokal och med kursdeltagare som vill vara med.

Kurskostnad:

Dagskurs: 20.000 kr.
Kvällskurs: 12.000 kr (max 10 mil från Västerås)


Tveka inte att höra av er, jag föreläser och håller kurser för företag, grupper, och människor i största allmänhet.

2019 - 2020

Dagskurs i fermentering

Under en heldag får du lära dig grunderna till att mjölksyra egna grönsaker, starta och tillverka mjölk- och vattenkefir och surdeg.

Vi börjar dagen 10.00 med fika och teoretisk föreläsning.
Klockan 11.00 är det dags för mjölk- och vattenkefirstillverkning och så startar vi surdeg. 
Vid 13.00 äter vi en lunch tillsammans och har fri tid att diskutera.
13.30 fortsätter vi sedan dagen med att mjölksyra grönsaker. 16.00 avslutar vi dagen.

I priset ingår:
Aktiva vatten- och mjölkkefirgryn
Din egenstartade surdeg
Grönsaker
Burk på 1.8 liter
Fika (surdegsbröd & te/kaffe)
Vegetarisk lunch
Informationshäfte.

Pris: 1500 kr

Fler produkter finns att köpa på plats. Vi tar kort

 Datum: 

  • Lördag 9 november 2019, 10.00 - 16.00 (3 anmälningar, kursen blir av, 5 platser kvar) 
  • Söndag 24 november 2019, 10.00 - 16.00 (3 anmälningar, kursen blir av, 5 platser kvar)
  • Torsdag 26 december 2019, 10.00 - 16.00
  • Lördag 4 januari 2020, 10.00 - 16.00
  • Lördag 18 januari 2020, 10.00 - 16.00
  • Lördag 1 februari 2020, 10.00 - 16.00 (3 anmälningar, kursen blir av. 5 platser kvar)
  • Lördag 18 februari 2020, 10.00 - 16.00
  • Lördag 29 februari 2020, 10.00 - 16.00
  • Lördag 14 mars 2020, 10.00 - 16.00 

För att anmäla ditt intresse: klicka här

 För att kursen ska bli av krävs det att minst tre personer är anmälda, maxantal per kurs är åtta personer. Informationsmail skickas ut när minsta antal personer är anmälda, eller några dagar innan kursdatum. Anmälan måste göras senast en vecka innan önskat kurstillfälle. Anmälan är bindande.

Är ni en grupp kompisar, kollegor eller liknande som vill gå någon av kurserna men inte kan de datum som står här, kontakta oss så hittar vi ett datum som funkar.